Om Mirva

Mirva rosendahl

Mirva Rosendahl

Jag heter Mirva Rosendahl.

Ett av mina största livssyften är att coacha andra mot en sundare självsyn, ökad livsglädje. En viktig del i detta arbete är att rensa bort gamla, begränsande övertygelser och beteendemönster så att det går att se vad det genuina jaget vill på riktigt. 

Vi alla har en enorm kapacitet  inom oss oavsett ålder och tidigare livserfarenheter och jag vill hjälpa dig att väcka livsgnistan i dig. När vi frigör vår egen drivkraft och tar aktivt ansvar för våra egna liv, kommer vi att få det bästa utav livet och skapa det drömliv vi alltid velat leva. När vi jobbar med våra intentioner så ser vi vad som styr våra handlingar just nu och om det finns något vi vill förändra. 

 

År 2011 kom jag till Sverige från Finland och arbetade tio år med vuxenutbildning och kompetensutveckling. År 2021 utbildade jag mig till livscoach, efter att olika livsupplevelser såsom utmattning och utmaningar i mitt föräldraskap pushade mig till att jobba med mig själv på insidan. Under mitt liv hade jag skapat en identitet av en människa som inte tog hand om sig själv, vilket ledde till överbelastning, dålig självkänsla, gränslöshet och även kroniska fysiska problem. 

Den identiteten fick jag montera ner för några år sedan och insåg att det fanns en styrka i mig som jag aldrig tidigare fått kontakt med.  I min coaching använder jag mig av hela min samlade livskunskap om hur vi kan uppnå en bättre balans mellan aktivitet och återhämtning, och –  framför allt – hur kan vi närma oss vår egen naturliga tillvaro och den vi är på riktigt, utan roller och begränsande rädslor. Målet är ett liv där värderingarna är förankrade i verkligheten – ett liv som ser ut som du och där du har en stark kontakt med dig själv. Det leder till att du lättare kan göra de val som är rätta för dig. 

 

 

Det är du som bestämmer vilken förändring du vill uppnå och vad du kommer att göra för att komma i mål. Varje gång du vågar ta aktiva steg framåt och övervinna inre motstånd så är du närmare din högsta potential. Du har svaren – jag finns med dig som din guide.

Jag har alltid mina klienters bästa i åtanke. Jag är ärlig, lyhörd, närvarande och respekterar din personliga zon. Jag har inga förutfattade meningar om hur det borde vara eller vad just du borde göra, utan agerar bollplank och spegel och hjälper dig att hitta dina styrkor som bär dig vidare. Det finns inga färdiga recept att följa, men däremot så finns det ett 8 stegs coaching-program som ger dig förutsättningar till att uppgradera ditt liv till nästa nivå och komma närmare dina drömmar. Det är du som har nycklarna till de dörrar du vill öppna och vad du vill sätta fingret på. 


Läs mer om coachingprogrammet och om mina andra tjänster HÄR:

 

MIN FORMELLA UTBILDNING:

 

  • Life Coach (Advanced Coach utbildning) – Akademi Coachstjärnan, 2021

 

  • Ledarskapscoach – Akademi Coachstjärnan, 2021

 

  • ACT-coach (Acceptance Commitment training) – Akademi Coachstjärnan, 2021

 

  • Filosofie magister (humaniora, beteendevetenskap, socialpsykologi) – Helsingfors universitet
 
 
Utöver ovan så har jag gått flera online kurser bl annat inom NLP (Neuro Lingvistisk Programming) och är Facilitator inom mindfulness och medkänsla. Dessa utbildningar har gett mig flertal värdefulla verktyg och metoder. Det som gör mig till den coach jag är i dag är framför allt mitt eget arbete med mig själv och de insikter som jag fått om livet och hur vi kan förändra det som inte fungerar. Att kunna möta mig själv ger de bästa förutsättningarna till att möta andra på deras resa.

 

 

”Du kan endast möta andra på den nivån och det djupet som du först mött dig själv”

-okänd