Om Mirva

Mirva rosendahl

Jag heter Mirva Rosendahl.

Professionell samtalscoach inom självmedkänsla, karriärutveckling och ledarskap. Jag är coachen med ett pedagogiskt tänk och en hög emotionell intelligens och medkänsla. Jag har lång erfarenhet från karriärcoachning (inkl. personalfrågor), kompetensutveckling och vuxenutbildning och har sett att alla har en enorm kapacitet inom sig oavsett bakgrund. 

Jag coachar individer och grupper mot en sundare självsyn och ökad självmedkänsla som är en förutsättning för att hitta den egna plattformen och utveckla den kompetens & talang man har. Genom min yrkesmässiga och livserfarenhet kan jag se vad du behöver justera och jobba med för att skapa förutsättningar för att hitta din plats och ditt kall.

I min coaching använder jag mig av medkänsla-övningar samt metoder inom ACT (acceptance commitment training) och kraftfulla frågor samt praktisk träning. Jag hjälper dig att närma dig din egen naturliga tillvaro så att du vågar bidra med det du kan bäst och börja blomstra. Målet är ett liv där du har en stark kontakt med dig själv och känner att du bidrar till något större.

 

Som coach är jag ärlig, lyhörd, närvarande och respekterar din personliga zon. Jag agerar bollplank och spegel och hjälper dig att hitta dina talanger. Coaching erbjuds på svenska och finska.

Mina klienter har fått hjälp med att ändra tankestrukturer och förhållningssätt mot upplevda utmaningar. De har även fått med sig insikter, praktiska verktyg eller ett nytt jobb. Det som är centralt i min coachning och ett utav de viktigaste målen är att du får en ökad förståelse för något som känns okänt, läskigt eller omöjligt. Genom att förstå minskar vi lidandet, avdramatiserar och fortsätter vidare mot målen med en högre medvetenhet. 

Det är så du kan börja gå vidare mot sysselsättningen som är som klippt och skuren för dig.
Mot din plats där du borde vara – oavsett om det är i yrkeslivet eller en annan plattform.
 

Läs mer om tjänsterna HÄR

 

 

MIN FORMELLA UTBILDNING:

  • Life Coach (Advanced Coach utbildning) – Akademi Coachstjärnan, 2021

 

  • Ledarskapscoach – Akademi Coachstjärnan, 2021

 

  • ACT-coach (Acceptance Commitment training) – Akademi Coachstjärnan, 2021

 

  • Filosofie magister (humaniora, beteendevetenskap, socialpsykologi) – Helsingfors universitet, 2015
 
 
Utöver ovan så är jag Facilitator inom mindfulness och medkänsla. Mina utbildningar har gett mig ett flertal kraftfulla verktyg och metoder. Det som enligt mig gör mig till den coach jag är i dag är framför allt mitt eget inre arbete med mig själv och de insikter som jag fått om livet och hur vi kan förändra det som inte fungerar. 
 

 

”Du kan endast möta andra på den nivån och det djupet som du först mött dig själv”

-okänd