Om mig

Coachingsessioner hos Movere coaching är alltid skräddarsydda
utifrån din livssituation och dina önskemål.

Mirva Rosendahl

Jag heter Mirva Rosendahl och är tvåbarnsmamma, medmänniska och coach från Stockholm.

År 2011 flyttade jag från Helsingfors till Stockholm och har sakta men säkert startat ett liv i ett annat land och mognats till den jag är idag. Livsupplevelser såsom utmattning och utmaningar som förälder har hjälpt mig att se vad jag vill ägna min tid åt. Jag har egen erfarenhet av att jobba med bland annat sund gränssättning samt självmedkänsla. Min egen inre resa pågår och jag vill nu även hjälpa andra att må bättre.

Jag brinner för personlig utveckling och har under de senaste åren arbetat med vuxna och unga vuxna och coachat dem under deras utbildning och in till arbetslivet. Jag vill bidra till bättre självkännedom och därmed även till en bättre hälsa hos de individer jag möter.  Vi alla har en enorm potential och kraft inom oss oavsett ålder och tidigare livserfarenheter. När vi frigör vår egen drivkraft och tar aktivt ansvar för våra egna liv, kommer vi att få det bästa utav livet och skapa det drömliv vi alltid velat leva.

Jag guidar dig tillbaka till dig själv och din egen styrka så att du kan börja skapa ditt liv i den riktning som du vill. Det är du som bestämmer vilken förändring du vill uppnå och vad du kommer att göra för att komma i mål. Det finns inga snabba lösningar, men varje gång man vågar ta aktiva steg framåt och övervinna inre motstånd så är du närmare din högsta potential. Du har svaren – jag går bredvid och ropar HEJA!

Jag är professionell diplomerad coach via Akademi Coachstjärnan i Sverige, ICF (International Coach Federation) ackrediterad utbildning. Därutöver har jag gått en påbyggnadsutbildning inom Compassion focused coaching – Acceptance Commitment Training (ACT).

Jag har filosofie magisterexamen via Helsingfors universitet i Finland med inriktning mot språklärare (svenska som andraspråk) samt allmän- och vuxenpedagogik och samhällsvetenskap. De senaste tio åren har jag arbetat inom utbildningssektorn i olika roller, bland annat som customer trainer och support samt utbildningsledare inom yrkeshögskolan. Under tiden har jag blivit diplomerad utbildningsledare via Yrkeshögskoleförbundet.

I mitt yrkesutövande har jag mina klienters bästa i åtanke. Jag är ärlig, lyhörd, närvarande och respekterar din personliga zon. Jag har inga förutfattade meningar om hur det borde vara eller vad just du borde göra, utan följer med dig på din resa och hjälper dig att hitta dina styrkor som bär dig vidare. Det är du som har nycklarna till de dörrar du vill öppna och till den inre kompassen du behöver se och höra. Jag stöttar dig i din utvecklingsprocess när du har bestämt dig för att börja.

Jag följer ICFs etiska riktlinjer och har tystnadsplikt.